Coaching

Coaching

DE CODE HELPT JOU OOK

Met de Code hopen wij zoveel mogelijk mensen bij te staan en te helpen waar nodig. Daarom bieden wij onze trajecten ook aan voor reguliere tarieven. Een zorgindicatie, verwijzing of PGB is daarbij niet nodig.

 ONVOORZIENE DREMPELS

Tegenwoordig hebben wij allemaal weleens te maken met eenzaamheid, een vorm van stress en/of een bepaald ideaal waar wij aan willen voldoen. Deze begrippen leiden voor een hoop mensen tot onzekerheid, depressies en burn-outs. De gevolgen zijn logischerwijs van grote invloed op het leven maar blijven vaak toch onbesproken – soms voortkomend uit een bepaald taboe. De directe omgeving biedt niet altijd gelegenheid om het bespreekbaar te maken omdat de druk gedeeltelijk daar vandaan komt.

 

VERWACHTINGEN VAN BUITENAF

De gecreëerde verwachtingen op basis van diverse levens en karakters op social-media dragen eraan bij dat eigen spanningen verborgen blijven. Terwijl deze uitdagingen juist een groot onderdeel zijn van het volwassen leven. De manier hoe wij elk van deze drempels te lijf gaan geeft ons karakter en beïnvloedt de manier hoe wij naar het leven kijken. Uiteindelijk draagt dit bij aan het eigen proces voor groei en ontwikkeling.

 

BEPALEN VAN DOELEN

Twijfel komt daarnaast voor bij het ontbreken van duidelijke doelen. Algemene levensvragen vereisen een specifieke benadering per individu. Een écht gesprek met iemand die met een frisse blik en vanuit een ervaringsachtergrond meedenkt in een veilige en discrete omgeving kan zeker helpen.

 Onze trajecten zijn afgestemd op jouw uitdagingen. Samen op zoek naar antwoorden. Want niemand hoeft echt alleen te zijn.

“Mensen praten maar weten niet echt wat er speelt.” – Crooks

Laat je gegevens achter om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen bij ons via de contactpagina.