Alles is mogelijk, zolang je het maar echt wilt

~Hef~

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

Mijn naam is Sjaam Paragh en ik onderneem al meer dan 10 jaar met passie en doorzettingsvermogen, met ervaring in verschillende branches zoals horeca, events, lifestyle en sociaal-maatschappelijk werk. 

Als getogen Rotterdammer, opgegroeid in de wijk Oude Noorden, heb ik vanuit een achterstandspositie gestreden naar persoonlijke ontwikkeling en groei. 

Vanuit deze strijd waar vallen en opstaan centraal staat, wil ik nu als ondernemer mijn maatschappelijke ambitie waarmaken door waarde toe te voegen aan de stad en de jeugd te ondersteunen bij hun ontwikkeling en groei.

Met De Code Helpt wil ik een veilige en exclusieve omgeving creëren, waarin iedereen gelijk staat en respect de basis is. “Als ervaren hulpverlener en gecertificeerd trainer in onder andere agressieregulatie (ART), mentale weerbaarheid, Boxercise en de interventie Boksend Opvoeden, zet ik mijzelf in als middel om mensen te helpen hun talenten te ontwikkelen en te uiten.

Boksen is voor mij een rode draad in mijn leven geweest en ik zet deze skills voornamelijk in de 1-op-1 begeleiding waarbij alle expertises aan bod komen. 

Daarnaast is er een sterk netwerk van (zorg)professionals met aanvullende expertises en certificeringen op meerdere leefgebieden. 

Onze methode is ontwikkeld door onze ervaringen in het leven en onze ambitie om samen perspectief te creëren en er te zijn voor de mensen die wij helpen.

Wilt u meer weten over ons verhaal en onze methode?

Contact

Stichting De Code Helpt is een zorgorganisatie gericht op begeleiding en dagbesteding.

Wij werken met Online Zorgplan ® (elektronisch cliënten dossier) en voldoet aan de ISO27001 en NEN 7510 normen. Daarnaast werken wij volgens de normen van het keurmerk HKZ kleine organisaties (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Dit keurmerk staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onaiankelijk en betrouwbaar.

Stel een vraag