Raad van Toezicht.

Bewaken van onze misie en visie

Waarborgen van transparantie, kwaliteit en verantwoordelijkheid

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij bezig zijn met de samenstelling van onze Raad van Toezicht (RvT) als waardevol onderdeel van onze organisatie. De RvT zal een belangrijke rol spelen in het waarborgen van transparantie, kwaliteit en verantwoordelijkheid binnen onze zorgaanbieder.

Deskundige en onafhankelijke leden

Onze Raad van Toezicht zal bestaan uit deskundige en onafankelijke leden met diverse achtergronden en expertise. Samen zullen zij toezicht houden op het functioneren van het bestuur, het beleid en de algemene gang van zaken binnen onze organisatie. Het doel van de RvT is om ervoor te zorgen dat we op een professionele en ethische wijze werken en dat we de belangen van onze zorgvragers optimaal behartigen.

Goed gebalanceerde samenstelling

Op dit moment zijn wij druk bezig met het selecteren van geschikte kandidaten voor onze Raad van Toezicht. We streven ernaar om een diverse en goed gebalanceerde samenstelling te realiseren, waarin verschillende kennisgebieden en ervaringen vertegenwoordigd zijn. Hierbij hechten we veel waarde aan betrokkenheid, integriteit en een passie voor het verbeteren van de zorg.

Ontwikkeling en groei

Wij geloven dat de inbreng en het toezicht van onze Raad van Toezicht van onschatbare waarde zullen zijn voor de verdere ontwikkeling en groei van onze organisatie. We kijken ernaar uit om binnenkort de samenstelling van onze RvT bekend te maken en te kunnen profiteren van hun expertise en advies.

Participeren?

Indien u geïnteresseerd bent in een rol binnen onze Raad van Toezicht, nodigen wij u uit om uw cv en motivatie door te sturen naar sjaam@decodehelpt.nl.

Succes is, gaan waar je wilt gaan, ga maar na, oprechte intenties ontmoeten elkaar.

~ Typhoon ~

Contact

Stichting De Code Helpt is een zorgorganisatie gericht op begeleiding en dagbesteding.

Wij werken met Online Zorgplan ® (elektronisch cliënten dossier) en voldoet aan de ISO27001 en NEN 7510 normen. Daarnaast werken wij volgens de normen van het keurmerk HKZ kleine organisaties (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Dit keurmerk staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onaiankelijk en betrouwbaar.

Stel een vraag