Meet the team

Bevlogen professionals

Bij Stichting De Code Helpt bestaat ons team uit bevlogen (zorg)-professionals met diverse achtergronden en levenservaringen. We hebben allemaal onze eigen strijd gevoerd en kennen de uitdagingen waar jongeren dagelijks mee te maken hebben. Ons team is een afspiegeling van de gemeenschap en we begrijpen de culturele invloeden en persoonlijke obstakels die jongeren kunnen tegenkomen. Veel van onze teamleden hebben zelf persoonlijke uitdagingen overwonnen en begrijpen daarom de kracht van veerkracht en doorzettingsvermogen. Ons motto is dan ook “We worden sterker door strijd”.

wij geloven in de veerkracht en potentie van jongeren.

Meer dan alleen begeleiders

We zijn meer dan alleen begeleiders; we zijn mentors, vertrouwenspersonen en rolmodellen. We zijn er om de jongeren te ondersteunen en te inspireren, omdat we geloven dat iedereen, ongeacht hun achtergrond of omstandigheden, de kracht heeft om te groeien en te slagen.

Positieve rolmodellen

We fungeren als positieve rolmodellen en hebben een diepgaand begrip van de uitdagingen in de buurt, culturele achtergronden en de impact daarvan. Met deze kennis en levenslessen ondersteunen we de jongeren in hun traject, zodat De Code die ze ontwikkelen past bij het systeem en hen in staat stelt op hun eigen manier deel te nemen aan de maatschappij.

Vechten voor kansen en gelijke mogelijkheden

Bij De Code kennen we niet alleen de jongeren, maar ook de buurt waarin zij leven. We begrijpen de uitdagingen en pijn die de omgeving met zich mee kan brengen. We hebben zelf ervaren hoe het is om te moeten vechten voor kansen en gelijke mogelijkheden.

Wij helpen de code te ontcijferen

Wij zijn er om jongeren te helpen hun eigen code te ontcijferen, om hen te empoweren en te laten zien dat ze een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Samen creëren we een omgeving waarin jongeren zich gehoord voelen, waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze de nodige tools en kansen krijgen om hun eigen pad te bewandelen.

We bouwen aan een veilige en vertrouwde omgeving

Bij De Code creëren we een veilige en vertrouwde omgeving waarin jongeren zich begrepen voelen. We betrekken het huidige netwerk van jongeren, zoals familie, vrienden, school en lopende hulpverlening, om overzicht en rust te creëren. We zijn het aanspreekpunt en zorgen ervoor dat het traject van de jongeren aansluit bij het systeem om hen heen. Op die manier kunnen ze op hun eigen manier meedraaien en respect geven en ontvangen van de mensen in hun omgeving.

Gepassioneerd en toegewijd

Ons team is gepassioneerd en toegewijd om jongeren te begeleiden op hun levenspad. We geloven in hun potentieel en we zijn vastbesloten om hen te helpen groeien, sterker te worden en hun eigen code te kraken.

Zie jij jezelf een bijdrage leveren aan ons concept? Plan een persoonlijk gesprek in met Sjaam Paragh!

Contact

Stichting De Code Helpt is een zorgorganisatie gericht op begeleiding en dagbesteding.

Wij werken met Online Zorgplan ® (elektronisch cliënten dossier) en voldoet aan de ISO27001 en NEN 7510 normen. Daarnaast werken wij volgens de normen van het keurmerk HKZ kleine organisaties (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Dit keurmerk staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onaiankelijk en betrouwbaar.

Stel een vraag