Samenwerken

Wij staan open voor samenwerkingen met partners met soortgelijke ambities en visies

+31Zorg werkt mee aan een gezond en gelukkig Tilburg! Wij delen gezamenlijk ook dezelfde ambities als de Gemeente Tilburg zoals:

  • Dat in de stad iedereen gelijke kansen heeft om zijn talenten te ontwikkelen.
  • Dat iedereen een kans verdient en deze ook kan oppakken, ongeacht waar je vandaan komt, in welke wijk je woont, of wat je achtergrond of inkomen is.
  • Dat iedereen in Tilburg zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt, of je nou jong bent of oud.

 Samenwerken

 Wij staan open voor samenwerkingen en komen graag in contact met partners welke soortgelijke ambities delen.  

Wij beschikken over een ruime sportfaciliteit om activiteiten of begeleiding aan te bieden. Deze kunnen wij ter beschikking stellen voor uw huidige hulpverleningsaanbod of externe activiteiten zoals interventies of workshops. De faciliteit beschikt over voldoende sportmateriaal en voldoet aan alle huidige hygiëne en afstandsmaatregelen.  

Het is ook mogelijk dat wij onderdeel kunnen zijn van uw huidige hulpverleningsaanbod in de vorm van onderaannemerschap of op projectbasis. Zo kunnen we korte trajecten aanbieden waarbij we een onderdeel zijn van de begeleiding om een frisse kijk en een breed perspectief te bieden voor uw zorgvragers en zorgprofessionals.  

Wij geloven dat een samenwerking altijd maatwerk is en goed moet voelen. Een persoonlijk  gesprek is hiervan van de basis. Heeft u interesse om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of wilt u gewoon kennismaken en onze locatie bekijken? 

Neem contact op met Sjaam Paragh via sjaam@decodehelpt.nl of via 06-29 12 05 18 voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij ons op de locatie.