Ons eigen leefstijlcentrum in hartje Rotterdam

Een exclusieve omgeving

Onze begeleiding vindt plaats in een veilige, exclusieve en discrete omgeving waar de privacy gegarandeerd is. Wij werken met iedereen op afspraak zodat we altijd weten wie bij ons op de locatie is en welke ruimtes beschikbaar zijn voor begeleiding en training. Met een oppervlakte van 1000m2 kunnen wij op een laagdrempelige en veilige manier de begeleiding inzetten. 

Onze eigen private gym

Onze private gym van in totaal 350m2 biedt een exclusieve en veilige omgeving. We beschikken over hoogwaardige fitnessapparatuur van Technogym. Daarnaast hebben we een officieel crossfit monsterrek van Rogue, een runningtrack van 10m en een volwaardige boks-ruimte van 100m2 met een officiële trainingsring en voldoende bokszakken. De boks-ruimte kan goed worden ingezet voor 1-op-1 sessies of kleine groepen voor meer specifieke behandelingen of begeleiding.

Doelgericht, nu houdt niemand mij meer tegen.

~ Hef ~

Contact

Stichting De Code Helpt is een zorgorganisatie gericht op begeleiding en dagbesteding.

Wij werken met Online Zorgplan ® (elektronisch cliënten dossier) en voldoet aan de ISO27001 en NEN 7510 normen. Daarnaast werken wij volgens de normen van het keurmerk HKZ kleine organisaties (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Dit keurmerk staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onaiankelijk en betrouwbaar.

Stel een vraag